top of page

BÖCKER

Böckerna finns hos bl.a. AdlibrisAkademibokhandelnBok.hstromBokusCDONFirmabokenNils Asp Bok & PappershandelStorytelBookBeatNextory, och danska Mofibo
 

deadline.jpeg

Deadline är första delen i serien om konsttjuven Alivia Krans. Boken kom ut 2022, och är en spänningsroman där vardagens verklighet brottas om uppmärksamhet med spänning och begär. Om tiden spenderats rätt går endast att veta när den har tagit slut.

Sagt om boken:
"Det här är inte alls en ordinär deckare där polisarbetet är i fokus, även om det också finns där parallellt med resten. Här har vi i stället konsttjuvar, deras planering och deras relationer som det drivande i storyn. Jag måste säga att jag gillade den här boken skarpt. [...] "Deadline" är en mycket välskriven och spännande bok som håller från start till slut och eftersom det är den första delen i serien om Alivia Krans har jag mycket att se fram emot framöver."
- Nenne, mysterierna.blogspot.com

"Deadline är en underhållande spänningsroman med en intelligent intrig om planering och genomförande av en kupp för att stjäla ett välkänt och unikt värdeföremål som är hårdbevakat av vakter och poliser. Handlingen innehåller inget våld, något som visar att spänning kan skapas utan mord och blod. Författaren har en rik fantasi, skapar bra dialoger och har ett fint flyt i handlingen. Formuleringen av slutet gör att man kan ana en fortsättning. Hoppas det!"
- Lars-Erik Holm, DAST Magazine

"Det här är en bok som har fullt tempo i Mission Impossible-anda. Handlingen är spännande och har en finess när det gäller beskrivningen av Projektgruppens aktiviteter. En viss känsla av mystik infinner sig dels genom Projektgruppens slutna rum men också för konstföremålens historiska vingslag. Jag kan se hela handlingen framför mig som en film med specialeffekter och allt. Jag har dessutom googlat Fabergéägg väldigt mycket, det går bara inte att låta bli!"
- Camilla Hansson, Bokluckan

 

Späckhuggaren.jpg

Späckhuggaren är andra delen i serien om konsttjuven Alivia Krans, och kom ut 2024.
Boken är en spänningsroman som handlar om hur lojalitet till olika aspekter av ens liv kan behöva vägas noggrant. För oavsett var man väljer att placera sin solidaritet, så finns det alltid konsekvenser att vänta. 

bottom of page